منتدى قمر
طريقة عمل النجرسكو  Hello610

أهلا بيك عزيزي / عزيزتي الزائر(ة)
نرجو منك التكرم بتسجيل الدخول إن كنت عضو معنا
وإذ لم تكن عضو معنا نتشرف نسعد بأنضمامك معنا وتكرمك بالتسجيل
♥️
♥️
سعدنا بوجودك Smile

منتدى قمر
طريقة عمل النجرسكو  Hello610

أهلا بيك عزيزي / عزيزتي الزائر(ة)
نرجو منك التكرم بتسجيل الدخول إن كنت عضو معنا
وإذ لم تكن عضو معنا نتشرف نسعد بأنضمامك معنا وتكرمك بالتسجيل
♥️
♥️
سعدنا بوجودك Smile

منتدى قمر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى قمر


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل النجرسكو

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
LITA
Admin
Admin
LITA


انثى

عدد المساهمات : 1810
النقاط : 8
تاريخ التسجيل : 03/05/2010
العمر : 33
الموقع : www.2mar.mam9.com

العمل/الترفيه : الرسم , الفوتوشوب
المزاج : جيد

طريقة عمل النجرسكو  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل النجرسكو    طريقة عمل النجرسكو  11750606الإثنين أغسطس 13, 2012 1:38 am


طريقة عمل النجرسكو




طريقة عمل النجرسكو  L_500x374_27980b3dcb_475x252


المقادير:
1?2 كيلو مكرونة أقلام مسلوقة
ثمرة فلفل رومي مقطّعة شرائح رفيعة
1?2 كيلو صدور فراخ
ملعقة كبيرة زبدة
جبنة موتزاريلّا

مقادير البشاميل:
2 كوب لبن
2 ملعقة زبدة
2 ملعقة دقيق
ملح وفلفل
بيضة

الطريقة:
1- قطّعي الفراخ شرائح صغيرة، وشّوحيها مع الزبدة والفلفل الرومي، لغاية ما تستوي.
2- لتحضير البشاميل، حمّري الدقيق في الزبدة، لغاية ما يبقى لونه دهبي،
وبعد كده ضيفي اللبن مع التقليب السريع والمستمر، علشان الخليط ما يكلكعش
منك، واستمري في التقليب على نار هادية لغاية ما تحصلي على خليط متماسك
وكثيف بالسُمك اللي إنتِ عايزاه، ولو حسّيتي إنه تقيل ممكن تزوّديه شوية
لبن أو شوربة.
3- بعد كده ارفعي البشاميل من على النار وسيبيه يهدى شويه.
4- اخلطي المكرونة مع الفراخ، ونصف كمية البشاميل، وقلّبيهم مع بعض كويس، وحطّيهم في صينية الفرن.
5- اخلطي باقي البشاميل مع البيضة اللي عندك، وتبّليه بالملح والفلفل،
وصبّيه على المكرونة، وعلى الوش حطّي الجبنة الموتزاريلا أو الرومي، ودخّلي
الصينية في الفرن، وسيبيها لغاية ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيها.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.2mar.mam9.com
 
طريقة عمل النجرسكو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل السكالوب
» طريقة عمل الدجاج الصيني
»  طريقة تحضير 'الكانيلوني'
» طريقة عمل ميك أب خطوة بخطوة
» طريقة تغليف الحلويات للمناسبات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى قمر  :: مطبخ قمر :: أطباق رئيسية ومقبلات ومعجنات وسلطات وشوربات-
انتقل الى: